O nama

– Naša priča započinje 2013.godine u kojoj je tim kreativnih ljudi raznih profesija odlučio s ljubavlju dizajnirati , aranžirati , proizvest odjeću napravljenu od pamučnih materijala koja je brzo pronašla put do ormara i osvojila mnoga srca djevojka, žena i djevojčica diljem Europe.

– Prepoznatljiv i popularan,medvjedić DONNEL Noa kojeg smo zaštitili na Institutu za zaštitu intlektualnog vlasništva uvukao se u mnoga srca, naše klijentice i klijenti danas ga s ponosom nose.

– Naši materijali pažljivo su birani i zadovoljavaju sve kriterije koje moderna žena,djevojka ili djevojčica ima pri odabiru pod sloganom 100% udobno a da pritom prati trendove a ipak zadržava dozu jednostavnosti.

– 2023.godine kako u svijetu tako i u našem poslovanju zapuhali su neki novi vjetrovi, odlučili smo  naš brand  internacionalizirati, naši proizvodi  i dalje će  unutar Hrvatske proizvoditi naši partneri i koperanti, otvorili smo  DONNEL kreativni studio u kojem vam jamčimo da se nećemo dosađivati nego stvarati još bolje, produktivnije, zabavnije.

Nadamo se da će naši novi vjetrovi i naši novi proizvodi pronaći put do vas. :)